Blog

K čemu slouží jednotlivé komponenty pro průmysl a energetiku? Jak vypadají naše realizace a kde úspěšně fungují produkty Ria Control?

Píšeme o tom, co děláme, proč to děláme a čemu tím pomáháme.

25. 11. 2022

Pákové ovladače musíte umět vybrat, aby dobře sloužily

Tápete v nabídce pákových ovladačů? Hledáte pro své technické řešení ten správný? Na pákové ovladače jsme odborníci, pomůžeme.

Přečíst více
27. 10. 2022

Pravidelný přísun šťastných vajec? Hladký chod drůbežárny hlídá regulační technika

Jak zvýšit produktivitu a zároveň zlepšit chovné podmínky slepic ve velkých drůbežárnách? Pomůže systém automatizace a regulační technika akYtec.

Přečíst více
28. 09. 2022

Vždy čerstvé díky rotační peci s automatizačním systémem akYtec

Jak v praxi vypadá automatizovaný proces pečení chleba? Co všechno v pekárně řídí a hlídá technologie akYtec, aby byl výsledek co nejkřupavější?

Přečíst více
30. 08. 2022

Mini-PLC PR102: až 40 vstupů a výstupů

Mini-PLC nebo také programovatelné relé PR102 od Akytec je pro automatizace malých technologických procesů doma i v průmyslu jako dělané.

Přečíst více
28. 07. 2022

Programovatelné relé PR200: malé rozměry, velké výsledky

Malý programovatelný logický automat, mini PLC nebo také programovatelné relé slouží pro automatizaci při řízení strojů nebo výrobních linek.

Přečíst více
30. 06. 2022

Zobrazovač ITP16: rychlé zobrazení měřené teploty

Zobrazovač ITP16 využijete hlavně u průmyslových procesů, které vyžadují měření, sledování a řízení teploty. Objevte jeho parametry a výhody.

Přečíst více
03. 06. 2022

Jeřábové křeslo: od návrhu až po realizaci

Jeřábové křeslo významně ovlivňuje výkon obsluhy stroje. Dobrý výhled a všechny ovládací prvky na dosah ruky umožňují soustředit se na přesnost práce. Provedeme vás jeho realizací od A do Z.

Přečíst více
27. 04. 2022

Zobrazovač ITP15: přehledný bargraf rychlý na instalaci

Digitální sloupcový zobrazovač ITP15 využijete všude tam, kde potřebujete lokálně a na první pohled zjistit úroveň požadované veličiny. Přečtěte si více o jeho výhodách.

Přečíst více
28. 03. 2022

Zobrazovač ITP11: všestranný, rychlý na instalaci, bez potřeby vlastního napětí

Digitální panelový zobrazovač ITP11 využijete všude tam, kde potřebujete rychle a lokálně zobrazit požadovanou veličinu. Přečtěte si více o jeho výhodách.

Přečíst více
25. 03. 2022

Zobrazovače neboli digitální panelové měřiče: hlavně přehledně

Zobrazovače jsou nejčastěji LED nebo LCD displeje, které slouží ke zobrazení nejrůznějších průmyslových procesů. Třeba teploty, tlaku, průtoku, výkonu, otáček a mnoho dalších. Provedeme vás jejich výběrem.

Přečíst více
03. 02. 2022

Jeřábová a ovládací křesla: pohodlné sezení vám dovolí soustředit se na práci

Na co se zaměřit při výběru jeřábového a ovládacího křesla? Poradíme, jak vybrat jednotlivé komponenty –⁠ sedák, otoč, pulty i další vychytávky –⁠ tak, aby to v omezeném pracovním prostoru dávalo smysl!

Přečíst více
07. 12. 2021

Ideální pákový ovladač? Provedeme vás jeho výběrem

Hledáte ten nejvhodnější pákový ovladač pro vaši aplikaci? Povíme vám, na co se zaměřit při výběru.

Přečíst více
11. 11. 2021

Pákové ovladače: kde v průmyslu pomáhají?

Potřebujete pákový ovladač pro jeřáb, bagr nebo použití v dopravě? Máme ovladače pro všechna průmyslová odvětví. Pojďme se spolu podívat na základní rozdělení průmyslových pákových ovladačů.

Přečíst více